Glazenwassen

 

Vakmanschap bij WSK

Glazenwassen is een kunst op zich. Goed schoon, zonder strepen en een mooie glans vraagt om de vakmanschap die WSK levert! Met een doelgerichte werkwijze verzorgt WSK bij vele klanten periodiek het raamwerk waarbij wij ook aandacht besteden aan de kozijnen.

Kwaliteit, snelheid en veiligheid gaan hand in hand bij WSK. Onze gecertificeerde en ervaren glazenwassers verzorgen graag uw raamwerk zodat u weer kunt genieten van het mooie uitzicht!

Specialistisch reinigen

 

Bij W.S.K. Oudeschoot maken onze glazenwassers gebruik van een tuckerpole systeem met osmosewater. Er wordt gebruik gemaakt van een telescoopsteel met zachte borstel waarmee uw ramen tot op een hoogte van vijftien meter gereinigd kunnen worden.

Het osmosewater bevat geen zouten en kalk waardoor de ramen zonder strepen en vlekken opdrogen. Deze methode werkt snel en effectief en kan ook worden ingezet voor het reinigen van houtwerk, kunststof en zonnepanelen.

Uw voordelen, onze service!

Z

Uitstekende kwaliteit door onze gecertificeerde medewerkers.

Gemakkelijk een afspraak maken en snel aan de beurt zijn.

Hard werken en altijd iets meer over hebben voor een tevreden klant!

Glazenwassen door WSK

v

Voor wie

Onze glazenwassen diensten bieden we zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten aan!

Welke locaties

Wij komen uw raam en glaswerk graag schoonmaken en verzorgen, zowel aan huis of bij u op kantoor! W.S.K. beschikt over het juiste materiaal om op elke locatie (en hoogte) uw ramen te laten blinken!

Z

Uw voordelen

WSK Oudeschoot beschikt over gecertificeerd personeel waarbij kwaliteit en resultaat centraal staat. Geen lange wachttijden en een aantrekkelijk tarief waar u als klant voordeel uithaalt!

Contactgegevens

 

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor één van onze diensten?
Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen

WSK - Oudeschoot

Adres: Archimedesweg 68, 8451 BE Oudeschoot                     
Telefoon:
0513-682428
Mobiel: 06-41620994
E-mail: info@wskoudeschoot.nl