Over Ons

 

Over W.S.K Oudeschoot

  Wieger Schoonmaak & Klusbedrijf uit Oudeschoot is een allround schoonmaak en klusbedrijf. Mijn naam is Wieger Jonker en ik ben op 1 juli 2006 begonnen met W.S.K. We zijn begonnen als klein bedrijf die in het begin veel werk verrichte voor particulieren. Door een goede reputatie zijn wij inmiddels ook actief bij meerdere zakelijke klanten.
Allround Schoonmaak en Klusbedrijf
Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid naar een begrip in Heerenveen en omstreken. Met onze bekende en opvallende rode bedrijfsbussen gekenmerkt door de gekleurde handjes zijn we niet te missen in de regio Heerenveen. Met mijn persoonlijke motto ” Is het goed vertel het verder, is het niet goed vertel het mij!” zijn wij als allround schoonmaak en klusbedrijf gericht op het leveren van uitstekende kwaliteit voor een tevreden klant!
Dienstenaanbod
Onze werkzaamheden zijn veelzijdig en voor elke klus is er een aantrekkelijke prijs. Uiteraard bent u altijd vrij om vrijblijvend naar onze mogelijkheden te vragen. Wij horen graag van u! Daarnaast zijn we geregeld op zoek naar nieuwe collega’s. Op onze vacature pagina leest u daar meer over.
WSK oudeschoot personeel aan het glazenwassen

Nieuws, leuke feiten en grappige foto’s

  Wilt u meer weten over W.S.K Oudeschoot en op de hoogte blijven van actuele nieuwtjes en werkzaamheden? Volg en LIKE W.S.K.Oudeschoot dan op Facebook en wees altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws! facebook-volg-wsk-oudeschoot

 Ga verder naar